U bent hier

Organisatoren

Tom Hofman, 40 jaar, hobby’s volleybal, duiken, netwerken en originele dingen bedenken, is reeds 15 jaar actief in de telecomwereld. Met deze ervaring doet hij factuuranalyse en -controle voor de telecomfacturen van uw bedrijf (de beste prijs zoeken, foutjes eruit halen, niet gegeven kortingen opsporen). Om dit cijferwerk wat af te wisselen, houdt hij zich dan ook graag bezig met marketinggebonden zaken zoals events, social media (bv elke dag op facebook posten voor bedrijven), websites en projecten zoals het 7211Shopcenter.

www.7211.be
www.7211shopcenter.be
een andere kijk op promoties en telecom

Karine Vanderlooven is gepassioneerd netwerkster en Sales & Marketing professional met 20 jaar ervaring. Zaakvoerder van Costimulus sinds 2009. Zij biedt marketing advies, sales interim management, sales training en – coaching op maat van jouw KMO. Haar doelstelling is om via haar expertise en ervaring elke KMO – hoe klein, jong of oud ook- de mogelijkheid te bieden om een professioneel sales en marketing beleid te voeren dat tot resultaten leidt.
Daarnaast wil Karine ook haar professionele kennis ter beschikking stellen van een goed doel. Dat doet ze als bestuurder van de vzw Altijd Mooi die vrouwen die kanker hebben (gehad), steunt om zichzelf vanbinnen en vanbuiten terug “mooi” te vinden.

www.costimulus.be
Stimuleert uw commerciële groei

Het Peterschap van onze Antwerp Netwerkmeetings

Roel Janssens, sinds 2003 werkzaam als advocaat, heeft een eigen kantoor, waarin vooral burgerlijk recht (echtscheidingen, jeugdrecht, huurzaken), handelsrecht (incasso, handelshuur, contractsbemiddeling) en verzekeringsrecht (bouw- en politiezaken) aan bod komen. Zowel voor eiser als verweerder, maar waarbij de menselijke oplossing steeds centraal staat. Vandaar ook de drang om mensen te ontmoeten buiten het conflictuele kader in een geschil en los van het procedurewerk op de rechtbank.

www.advokaat-janssens.be